INKLUDERENDE
INFO-STATION
INFORMASJON OM TERMINALEN
Kontakt oss Om terminalen Brosjyrer Videofremvisning Priser
STARTSIDE
TILBAKE INKLUDERENDE-INFO-STATION.NO/INDEX
 
 
 


Handicapsiden.no AS har nå utviklet en ny inkluderende informasjonsstasjon/terminal (infostation) med webtilrettet programvare i samarbeid med Infostation AS.

Vår inkluderende Info-station/terminal har en spesiell hev- og senk løsning, for å kunne tilfredsstille brukere som sitter i rullestol eller ikke rekker opp til ordinære Infostation.

Vi benytter minimum19” LCD touch screen, som vil dekke svaksyntes behov, for å kunne nyttegjøre seg informasjon som ligger på vår inkluderende Info-station.

Standardmodellen leveres med touch screen, ståltastatur, integrert mus.

Har kjøper behov for mer beskyttelse rundt terminalen, kan dette ordnes med bruk av beskyttelsesmateriale, eller andre løsninger/forslag som leverandøren kan hjelpe med.

Terminalen kan leveres med høyttaler, webcamera og skriver for dem som ønsker det.

Vedrørende tilleggsutstyr for synshemmede og hørselshemmede leveres dette etter kjøpers ønske, da dette ikke inngår i standardmodellen.

Vår inkluderende Info-station kan leveres i flere varianter, fargevalg og profilering, men spesiell hev- og senk, samt touch screen, integrert mus er en fast anordning.

Terminalen er tilpasset for bruk av kortleser, men må bestilles for dem som ønsker det. 

Publiseringsverktøy er et meget effektivt verktøy med grafisk grensesnitt. Meget velegnet for publisering av websider der webansvarlig ikke har utdannelse innen HTML programmering eller grafisk design. Publisering av tekst og bilder gjøres direkte i din nettleser ved å logge deg på med brukernavn og passord. Selve innleggelsen gjøres ved å fylle ut feltene i det grafiske grensesnittet på skjermen. Alt er lagt til rette for at oppdatering skal være så enkelt og effektivt som mulig.

Kunden står fritt til å bruke den inkluderende infokiosksoftware eller evt. Sin egen utviklede.

Den inkluderende Info-station tilbys våre kunder som: leasing eller kjøp. Reklamefinansiering kan ordnes etter avtale.

Målsetning for vår inkluderende Info-station.

Vår inkluderende Info-station terminal er den eneste som inkluderer alle brukere når den leveres komplett med alle funksjoner.
Terminalen har en spesiell hev- og senk løsning, for å kunne tilfredsstille brukere som sitter i rullestol eller ikke rekker opp til ordinære Infostation.

Utplasseringer av vår inkluderende Informasjonsterminal skal inkluderes i alle offentlige bygg i Norge, der det er behov for å inkludere handikappede og funksjonshemmede med like muligheter for informasjon som andre.

Utplasseringer av vår inkluderende informasjonsterminal ut til det private markedet, ønsker vi en markedsandel for produktet 100%  i relevante utplasseringer, hvor handikappede og funksjonshemmede herunder rullestolbrukere ferdes, med like muligheter for informasjon som andre.


For spørsmål om bruk og kjøp av terminalen.

Daglig leder/Salgssjef: Rune Walter Borgen

Mobil: 951 60 430
Faks: 63 85 05 62
Mail:
postmaster@handicapsiden.no

For spørsmål om tekniske detaljer av terminalen.

Teknisk/IT Ansvarlig: Tor Elling Rustad

Mobil: 954 51 430

Mail:
teknisk@handicapsiden.no
SamarbeidspartnereUtplasseringerUtstillinger/MesserHistorie
TIL TOPPEN AV WEBSIDEN

Copyright Handicapsiden.no AS 2014